MEGHÍVÓLEVÉL

| Híreink

Tisztelt Partnerünk!

A Szilády Áron Társaság közgyűlése 2020. január 18-án megtárgyalta és határozatot fogadott el arról, hogy a kulturális javakról szóló 1997: CXL. törvény 83. § (1) bekezdése értelmében – más szervezetek hasonló törekvéseit is figyelembe véve – kezdeményeztük a helyi Közművelődési Kerekasztal megalakítását.

Határozatunkat Kiskunhalas város jegyzőjéhez 2020. január 24-én juttattuk el. Nagyon fontos tartjuk, hogy a kiskunhalasi kulturális célú egyesületek vezetői (lásd. https://birosag.hu), valamint a helyi közművelődést segítő gazdasági vállalkozások képviselői, állandó meghívott civil Tanácsadóként, Szakértőként vegyenek részt – a következő három évben – a városi közművelődési kerekasztal feladatellátásában.
A Kult. tv. 83.§ (4) bekezdése alapján, az alapító részéről kidolgozott SZMSZ-t 2020. május 15-én véglegesítettük – a járványügyi helyzet miatt, írásbeli vélemények és nyilatkozatok alapján –, majd Kiskunhalas Város Jegyzőjének bejelentettük a Kiskunhalasi Közművelődési Kerekasztal megalakulását.

Az első nyilvános és személyes részvétellel tervezett ülésünket
2020. augusztus 27-én, csütörtökön 18 órakor tartjuk meg
a Martonosi Pál Városi Könyvtárban, amelyre
TISZTELETTEL MEGHÍVOM.
Javasolt napirend: 1) Helyzetértékelés, 2) Munkaterv összeállítása.
A meghívót a honlapunkon is megjelentettük.

Törekedni fogunk a minél szélesebb társadalmi párbeszéd kialakítására a halasi kultúra iránt nyi-tott, segítőkész civil szervezetek, közösségek, intézmények és fenntartóik képviselőivel, a város polgáraival. Várjuk és reméljük minden halasi székhelyű kulturális egyesület, közösség vezetőjé-nek együttműködését!

KiskunHalas, 2020. augusztus 10.

Üdvözlettel:
Lukács László szóvivő,
az alapító Szilády Áron Társaság nevében


MEGJELENT - Lyceum 2022 2. szám

A Lyceum 2022/2. száma letölthető innen

Adó 1%

Támogassa Ön is a Szilády Áron Társaságot adója 1%-val! Köszönjük!
Szilády Áron Társaság - Kiskunhalas
Szilády Áron Társaság - Kiskunhalas
Minden jog fenntartva © 2014 Szilády Áron Társaság - design: www.euromarketing.hu.