MEGHÍVÓ

| Híreink

Tisztelt Partnerünk!

A Kult. tv. 83.§ (4) bekezdése alapján, 2020. május 15-én megalapított Kiskunhalasi Közművelődési Kerekasztal részéről továbbra is nagyon fontos tartjuk, hogy a helyi közművelődési egyesületek vezetői, valamint a helyi közművelődést segítő gazdasági vállalkozások képviselői, állandó meghívott civil Tanácsadóként, Szakértőként vagy Vendégként vegyenek részt a városi közművelődési kerekasztal feladatellátásában.

Tekintettel az SZMSZ 3.§ 4.3. (d) bekezdésére, a KKK szóvivője akkor dönthet a fontosabb szakmai kérdésekben, ha figyelembe veszi a civil Tanácsadók egyértelmű többségi álláspontját, reprezentatív jelenlétét.

Miután 2021. augusztus 26-ra meghirdetett 2. nyilvános ülésnapunkon a civil Tanácsadók egyértelmű többségi álláspontja nem volt megállapítható a reprezentatív jelenlét elégtelensége miatt, valamint a szeptember 24-én újra összehívott ülésezés ugyancsak eredménytelen lett volna, ezért a jelen meghívó alapján, indokoltnak és szükségesnek tartom a személyes ülésezésünket, ezért Önt ismét meghívom, kiegészített napirenddel.

Az ismételten összehívott 2. nyilvános ülésnapunkat
2021. október 8-án, pénteken 16 órakor tartjuk meg
a Martonosi Pál Városi Könyvtárban,
amelyre tisztelettel meghívom.

Javasolt napirend: 1) Helyzetértékelés; 2) a városi közművelődési rendelet-tervezet véleményezése (melléklet, új változatban); 3) Kiskunhalas Város Önkormányzata és a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság között tervezett „Közművelődési megállapodás + kommunikációs, valamint marketing együttműködési programok” véleményezése (melléklet); 4) Közösségek Háza vs. tévéstúdió (melléklet); 5) Épített örökségünk védelme; 6) Munka- és ülésterv egyeztetése.

A meghívót a honlapunkon is megjelentettük. Kérem, hogy tüneteket nem mutató, magát egészségesnek érző személyként vegyen részt a rendezvényünkön! Várjuk és reméljük minden halasi székhelyű kulturális egyesület, aktív művelődő közösség vezetőjének együttműködését! Kérem, hogy részvételi szándékát szíveskedjen írásban közölni velem!

KiskunHalas, 2021. szeptember 28.

Lukács László szóvivő


MEGJELENT - Lyceum 2022 2. szám

A Lyceum 2022/2. száma letölthető innen

Adó 1%

Támogassa Ön is a Szilády Áron Társaságot adója 1%-val! Köszönjük!
Szilády Áron Társaság - Kiskunhalas
Szilády Áron Társaság - Kiskunhalas
Minden jog fenntartva © 2014 Szilády Áron Társaság - design: www.euromarketing.hu.