Kiskunhalasi Közművelődési Kerekasztal

| Híreink

Tisztelt Partnerünk!

A Kult. tv. 83.§ (4) bekezdése alapján, 2020. május 15-én megalapított Kiskunhalasi Közművelődési Kerekasztal részéről továbbra is nagyon fontos tartjuk, hogy a kiskunhalasi kulturális célú egyesületek vezetői, valamint a helyi közművelődést segítő gazdasági vállalkozások képviselői, állandó meghívott civil Tanácsadóként, Szakértőként vagy Vendégként vegyenek részt a városi közművelődési kerekasztal feladatellátásában.

Tekintettel az SZMSZ 3.§ 4.3. (d) bekezdésére, a KKK szóvivője akkor dönthet a fontosabb szakmai kérdésekben, ha figyelembe veszi a civil Tanácsadók egyértelmű többségi álláspontját, reprezentatív jelenlétét.

Miután 2021. augusztus 26-ra meghirdetett 2. nyilvános ülésnapunkon a civil Tanácsadók egyértelmű többségi álláspontja nem volt megállapítható a reprezentatív jelenlét elégtelensége miatt, a jelen meghívó alapján, ismételten indokoltnak és szükségesnek tartom a személyes ülésezésünket, ezért Önt újra meghívom, változatlanul hagyott napirenddel.

A személyes részvétellel újra összehívott 2. nyilvános ülésünket
2021. szeptember 24-én, pénteken 17 órakor tartjuk meg
a Közösségek Házában, amelyre tisztelettel meghívom.

Javasolt napirend: 1) Helyzetértékelés, 2) a városi közművelődési rendelet-tervezet
véleményezése (melléklet), 3) Közösségek Háza vs. tévéstúdió (melléklet),
4) Épített örökségünk védelme, 5) Munka- és ülésterv egyeztetése.

A meghívót a honlapunkon is megjelentettük. Kérem, hogy tüneteket nem mutató, magát egészségesnek érző személyként vegyen részt a rendezvényünkön! Várjuk és reméljük minden halasi székhelyű kulturális egyesület, aktív művelődő közösség vezetőjének együttműködését!

Lukács László szóvivő


MEGJELENT - Lyceum 2022 2. szám

A Lyceum 2022/2. száma letölthető innen

Adó 1%

Támogassa Ön is a Szilády Áron Társaságot adója 1%-val! Köszönjük!
Szilády Áron Társaság - Kiskunhalas
Szilády Áron Társaság - Kiskunhalas
Minden jog fenntartva © 2014 Szilády Áron Társaság - design: www.euromarketing.hu.