TÁRSASÁGI LEGÁCIÓ

| Híreink

A tavalyi/idei programtervünknek megfelelően, 
2021. SZEPTEMBER 18-ÁN, SZOMBATON 
egész napos társasági legációt szervezünk 
a Nagykunságba (Kenderes, Karcag).

INDULÁS: reggel 6:00 órakor autóbusszal a Szilády Áron Református Gimnázium mellől (Gimnázium utcai oldalról). Célunk: a 275+1 éve megvalósult Jászkun redemptio emlékére a Nagykunság testvérgyülekezeteinek felkeresése, Horthy Miklós kormányzó emlékhelyének, a nemzeti örökség látnivalóinak és közösségi értékeinek megismerése. Az utazásunk során, önellátóan egy-két szendvicsről, innivalóról szíveskedjen gondoskodni!

ÚTVONAL: Kiskunhalas – Kiskunfélegyháza – Törökszentmiklós – KENDERES (Horthy kripta, Halasy-Horthy-kastélypark, vasútállomás, ref. templom, Horthy Miklós Tengerészeti Kiállítóterem) – KARCAG (városháza, Jászkun Redemptio Emlékharangja, ref. nagytemplom, Györffy István Nagykun Múzeum – a hungarikum/kunikum birkapörkölt vendégebéd még szervezés alatt!) – Törökszentmiklós – Kiskunfélegyháza – Kiskunhalas. Utazó távolság: kb. 400 km. Hazaérkezésünk: kb. 21 órára várható.

KÖZÖS KÖLTSÉGEK: 6.000 Ft, amely az autóbuszbérlés és az ajándékok költségeit is tartalmazza.

Társasági tag által meghívott vendég vagy hozzátartozó esetében 7.000 Ft lesz a részvételi hozzájárulás.

JELENTKEZÉS: 2021. augusztus 31-ig, a tavalyi előjegyzés esetén e-mailben vagy személyesen a Lelkészi Hivatalban (kedden 8–12, 13–16 óráig vagy pénteken 8–12 óra között!), a közös költség egyidejű befizetésével. Házigazdáink lesznek a települések egyházi és világi elöljárói. A részletes útitervet az induláskor kézbe kapja. A társasági legáción csak védettségi igazolvánnyal lehetséges a részvétel!

Kérem Önt, hogy személyes részvételével, esetleg adományával továbbra is támogassa Társaságunk közösségi életének fejlődését, érték- és mértéktartó lokálpatrióta terveink megvalósítását!

Lukács László elnök


MEGJELENT - Lyceum 2022 2. szám

A Lyceum 2022/2. száma letölthető innen

Adó 1%

Támogassa Ön is a Szilády Áron Társaságot adója 1%-val! Köszönjük!
Szilády Áron Társaság - Kiskunhalas
Szilády Áron Társaság - Kiskunhalas
Minden jog fenntartva © 2014 Szilády Áron Társaság - design: www.euromarketing.hu.