Tisztelt Partnerünk! - MEGHÍVÓ

| Híreink

A Kult. tv. 83.§ (4) bekezdése alapján, 2020. május 15-én megalapított Kiskunhalasi Közművelődési Kerekasztal részéről továbbra is nagyon fontos tartjuk, hogy a kiskunhalasi kulturális célú egyesületek vezetői (lásd. https://birosag.hu), valamint a helyi közművelődést segítő gazdasági vállalkozások képviselői, állandó meghívott civil Tanácsadóként, Szakértőként vegyenek részt a városi közművelődési kerekasztal feladatellátásában.

A 2. nyilvános ülésnapunkat 2020. november 17-én tartottuk volna meg, de a 484/2020. (XI.10.) Korm. rendelet alapján általános gyűlés- és rendezvénytilalom kihirdetésére került sor. Időközben, a járványügyi készültség sokat enyhült és május 23-a után korlátozottan, de lehetséges beltéri rendezvényeket, gyűléseket megtartani azok számára, akik védettségi igazolvánnyal rendelkeznek. A meghívó alapján, indokoltnak, szükségesnek és lehetségesnek tartom a személyes ülésezésünket, ezért az ülésnapunkra meghívom.

A személyes részvétellel tervezett 2. nyilvános ülésünket
2021. június 24-én, csütörtökön 17 órakor tartjuk meg
a Martonosi Pál Városi Könyvtárban, amelyre
TISZTELETTEL MEGHÍVOM.

Javasolt napirend: 1) Helyzetértékelés, 2) a városi közművelődési rendelet-tervezet véleményezése (melléklet), 3) Közösségek Háza vs. tévéstúdió (melléklet), 4) Épített örökségünk védelme, 5) Munka- és ülésterv egyeztetése.

Kérem, hogy tüneteket nem mutató, magát egészségesnek érző személyként vegyen részt a rendezvényünkön. Szükséges továbbá a biztonsági óvintézkedések betartása: személyek közti kellő 1,5-2 méteres biztonsági távolságtartás, szájmaszk kötelező viselése a zárt terekben, a kézfertőtlenítés és belépéskor pedig testhőmérséklet kötelező vizsgálata, továbbá a védettségi igazolás bemutatása. Várjuk és reméljük minden halasi székhelyű kulturális egyesület, aktív művelődő közösség vezetőjének együttműködését!

KiskunHalas, 2021. június 9.

Üdvözlettel:
Lukács László szóvivő,
az alapító Szilády Áron Társaság nevében


MEGJELENT - Lyceum 2022 2. szám

A Lyceum 2022/2. száma letölthető innen

Adó 1%

Támogassa Ön is a Szilády Áron Társaságot adója 1%-val! Köszönjük!
Szilády Áron Társaság - Kiskunhalas
Szilády Áron Társaság - Kiskunhalas
Minden jog fenntartva © 2014 Szilády Áron Társaság - design: www.euromarketing.hu.